Elérkezett a 2022-es év már itt van a nyakunkon, és ahogy az szokott lenni, az új évvel számtalan új haj trend is érkezik. Sokaknál az új év a megújulásról szól, ami legegyszerűbben a frizura átalakításával érhető el. Nem feltétlen kell drasztikus frizuraváltásra gondolni, hiszen elég egy kis változtatás is, amivel látványosan megváltozhat frizurád. A 2022-es haj trendek között szinte minden megtalálható a bobtól kezdve a kócos, tépett frizurán át a szuperhosszú hajig. Ha szeretnéd hajadat a 2022 frizura divatjához igazítani, akkor lesd meg milyen stílusok lesznek nyerőek ebben az évben.

2022 a megújulás éve, amit a haj trendek is tükröznek

Neked is ismerős, hogy a fodrászhoz betoppanva legfeljebb egy kis vágást, esetleg színezést szeretnél? Na ez idén teljesen másként lesz! Az utóbbi stresszes, zavaros időszak után sokan vágynak a változásra, ami az idei trendeknek köszönhetően rendkívül látványos is lehet. Visszatér egy-egy jól ismert frizuratrend a 90-es évekből, mint például a kócos vagy rétegzett frizura, és a frufru különböző változatai is rendkívül népszerűek lesznek. A 2022-es frizura divat között számítani lehet még arra, hogy főként a középen elválasztott frizurák fognak szembe jönni veled az utcán. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat, és irány a fodrász!

Olyan frizurát szeretnél, mint a címlapokon?

Mi, a Beauty Experts fodrászai segítünk a megálmodott frizura elkészítésében. Minőségi termékekkel és profi szakértelemmel várunk Budapest belvárosában az 5. kerületben, ahol megalkotjuk álmaid frizuráját. 🙂

2022 frizura divat

A sokrétű bob

Az utóbbi időkben kissé háttérbe szorult a bob frizura, de 2022-ben ismét divatba jön, méghozzá többféle változatban. Idén számtalan variációja hódít majd a klasszikustól kezdve a rétegzett változatig, így biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Nem csak az egyforma hosszúságú, klasszikus bob tér vissza, hanem vele egy újdonság is: az asszimmetrikus bob. A lényege, hogy az egyik oldal hosszabb, mint a másik, és ettől az asszimmetriától lesz olyan különleges ez a frizura. Ezen kívül a bob akár göndören vagy frufruval is csodásan fest.

2022 frizura divat haj trend megujulas budapest beauty experts fodraszat

Rétegek, rétegek, rétegek

Újra virágkorát fogja élni a jól ismert rétegezetten vágott frizura, aminek korábban Jennifer Aniston volt a jeles képviselője. A 90-es években láthattuk elég gyakran ezt a frizurát, ami nagy valószínűséggel idén hasonlóan népszerű lesz. Ha igazán trendi szeretnél lenni, akkor a minél több rétegre fókuszálj, ami egy hosszabb hajnál rendkívül látványos lehet. A rétegzés egy remek módja annak, hogy észrevehetően megváltoztasd a megjelenésedet anélkül, hogy az egész hajadat levágnád.

A természetesszég mindig divat

Egy újabb frizura divat 2022-ben: Elfogadni azt, amink van, és még jobban kihangsúlyozni azt. Ma már nem divat a jól beállított, tökéletesen festő frizura, amit ez a trend is jól mutat. A kevésbé időigényes frizurák, mint például a laza, kissé kócos hatású haj sokkal népszerűbb lesz, mint például a gondosan elkészített hullámok. Ráadásul még könnyebb is ezeket a frizurákat karbantartani. A természetesség 2022-ben tarolni fog!

Frufru minden mennyiségben

Már tavaly is rendkívül népszerű volt a frufru, de idén még inkább fénykorát fogja élni ez a trend. Remek megoldás, ha kis változtatással szeretnél egy teljesen új külsőt varázsolni. Hajhossztól független, így bárki számára ideális választás lehet. Két változat lesz hihetetlenül kedvelt: a göndör és a „curtain”, vagyis függöny frufru.

    • A frufru viselése évekig csak az egyenes hajúak kiváltsága volt, ám idén a göndör frufru fog igazán tarolni. Ha göndör hajad van érdemes kipróbálni a frufrut, ami nem mellesleg remekül keretezi az arcot.
    • Ha egy kis változásra vágysz, de nem akarsz frufrut vágatni, akkor jó választás a tavalyi évből jól ismert „curtain” frufru. De hogyan is kell ezt elképzelni? A lényege, hogy középen van elválasztva a haj, ami oldalra érve fokozatosan hosszabb lesz.
2022 frizura divat haj trend megujulas budapest beauty experts fodraszat

Egy új trend: a bixie

Ahogy a neve is sugallja, ez az új haj trend a jól ismert bob és a pixie keresztezése. Bizonyos szempontból a bixie Diana hercegnő híres frizurája egy kis modern frissítéssel: erősen rétegzett, texturált, és hosszban nagyjából a bob és a pixie között van. Rendezetlensége igazán vagánnyá, de mégis kifinomulttá teszi.

Szuperhosszú, ragyogó haj

Van, aki az új évet rövidebb hajjal szeretné indítani, van aki pedig ellenkezőleg: még hosszabb hajat szeretne. Ha te is az utóbbi típusba tartozol, akkor van egy jó hírünk: a hosszú haj idén nagyon menő lesz. Ezt elérheted hajnövesztéssel, vagy ha nem szeretnél ennyit várni, akkor hajhosszabbítással. Szuperhosszú haj esetén főként az egyenes változat lesz nyerő 2022-ben, ami egyrészt optikailag hosszabbá, másrészt pedig fényesebbé varázsolja a hajat.

Rövid, de stílusos frizura

Míg néhányan minél hosszabb hajat szeretnének, addig mások egészen rövidre szeretnék vágatni hajukat. A nagy változások és kísérletezések idén hangsúlyosabbak lesznek, mint valaha, amit a 2022-es rövid frizura trendekkel tudsz elérni.

2022 frizura divat haj trend megujulas budapest beauty experts fodraszat

Ugye milyen szuper 2022 frizura divatja? Ha megfogott valamelyik haj trend, és szeretnéd, ha profi kezek által készülne el a választott frizura, akkor várunk szeretettel Budapest belvárosában, a Beauty Experts szalonban!