Vélemények

Vendégeink mondták…

Nagyon megválogatom kihez megyek ha a hajamról van szó, és Lacit jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek nem mindegy a haja kinézete vagy annak egészsége. 100%ig felkészült, profi, nem erőlteti a vendégre az akaratát. A szalonban töltött idő nagyon jó hangulatban telt, rengeteg hasznos infót megtudtam. Más fodrászok Laci tehetségének nyomába se érnek! Végre találtam egy fodrászt…ha Ombre vagy Balayage akkor csak Laci jöhet szóba!

Látrán Viktória

Sári remek hangulatban és odaadó figyelmes munkájával csodaszép végeredményt alkotott

Káldi Kristóf

Egy fiatal,látszatra kezdő fodrásznál voltam, Kiss Lacinál, de a legprofibb , eddigi (30 éve festett hajam van) legszebb eredményt kaptam. Őszülő, lenőtt, itt- ott narancssárga színű hajamból csodát tett. Mindent részletesen elmondott, megbeszéltünk.. majd mint a művészek belemerült a munkába.. nagyon hálás vagyok, köszönöm! Megtaláltam a helyet, ami kellemes, szép, tiszta és megtaláltam végre a fodrászomat!

Kovács Gizi

Lacit bárkinek ajánlom!! Édesanyámnak a hajával csodát tett. Soha nem láttam még ennyire boldognak fodrász után. László azonnal megértette mit szeretne, látta, hogy milyen szín és forma lenne jó anyukám számára!!!!
Köszönöm Laci!!!!

Borsányi Andrea

Lilla remek szakember! Nagyon türelmes,és figyelmesen meghallgatja amit szeretnék!

Sütő Alex

Lilla nagyon kedves, türelmes fodrász, nagyon meg vagyok elégedve! Csak ajánlani tudom 🙂

Nagy-Sándor Zsófia

Mindenkinek ajánlom ezt a fodrászatot!
Lillánál jártam, a bejelentkezés nagyon egyszerű, online is lehet időpontot foglalni. Nagyon kellemes hangulatú hely, Lilla nagyon profi és kedves. Csodálatosan megvalósította, amit szerettem volna, még szebb is lett a végeredmény, mint amit elképzeltem.

Bartalis Klára

Ha néhány szóval kellene jellemeznem a szolgáltatást, a következők jutnak eszembe: profizmus, ügyfélközpontúság, remek hangulat.

A szalonban mindenki rendkívül kedves és figyelmes volt, tényleg én-időként tudtam megélni az ott töltött órákat.

Lilla csodát művelt a hajammal, 100 %-ig elégedett vagyok az eredménnyel. Közösen terveztünk, hihetetlen profizmussal, és teljesen érthetően magyarázta el, hogy mi az, amit ki lehet hozni a hajamból, sőt próbafestést is csinált, hogy biztosak lehessünk a kimenetelben.

Ritkán járok fodrászhoz, mert idáig csak negatív tapasztalataim voltak, épp ezért hihetetlenül hálás vagyok azért a minőségért, amit a szalonban képviselnek.

Biztos, hogy innentől csak ide fogok járni!

Dikker Vanda

Örülök, hogy rátaláltam erre a szalonra. Nagyon kedvesek, alaposak és ügyesek voltak a fodrászok! Külön öröm volt nekem az elején a konzultáció, amikor tényleg alaposan átbeszéltük, hogy mit szeretnék, mi az ami lehetséges, mi az ami jól állna, mi az ami nem szedi szét a hajam(!!!) Jó érzés volt, hogy az ott létem alatt odafigyeltek rám, és csak velem foglalkozott a fodrász (én Pannához mentem). Végre elégedetten tudtam távozni egy bayalage festés utan, eddigi legszebb hajam, amit valaha csinaltak nekem!

Mészáros Boglárka

Nagyon jó élményben volt részem, mind emberileg, mind a végeredményt illetően. A lányok kedvesek és figyelmesek voltak, és szakmailag is felkészültek. Balayage festést kértem vágással, és nagyon elégedett vagyok a természetes hatással! Jó szívvel ajánlom a helyet!

Kiss-Vincze Veronika

A legszebb szalon, ahol eddig jártam, nagyon kedvesek, aranyosak a fodrászok és nem mellesleg a hajam is pontosan olyan lett, mint amilyennek elképzeltem. 

Balázs Krisztina

Maga a hely nagyon szép. Én a napokban láttam csak, a felújítás előtt és után készült fotót a facebookon, lenyűgöző a változás. Tetszik, hogy letisztult, finom, elegáns a kisugárzása. A bejárati ajtó melletti és a pultnál lévő mintázott fal és pult rész különösen szép. A szék és a hajmosó is kényelmes volt. Az anyagok, amivel a fodrászok dolgoztak jó minőségűek voltak, már az illatán is lehetett érezni a samponnak, hogy jó minőségű, ami számomra fontos tényező. Mindenki kedves volt bent, a fodrászok szakmájukban ügyesek és szeretik, amit csinálnak, ez is nagyon fontos tulajdonság nekem. Szeretettel beszéltek a szakmájukról, ügyesek voltak, megbeszélték a lépéseket, érződött rajtuk, hogy fejlődésorientáltak, ügyesen megcsinálták a hajamat, ilyenre számítottam.

Kakuk Szidónia

A balayage nehéz technika, így elvárások nélkül érkeztem a szalonba. A lányok várakozáson felüli türelemmel és precizitással korrigálták a kontresztos lenövést és varázsolták újjá megjelenésem, kiváló végeredménnyel. A szalon miliője vonzóan minimalista.

Vili Ágota

Nagyon kedvesek a lányok. Imádom Lilla munkáját és magát a kedves személyiségét is, ahogy törődik a vendégekkel. Évek óta csak is ő festi és vágja a hajamat. Mindig odáig vagyok érte, amit varázsol a hajamból. Csak ajánlani tudom.

Ivicz Niki

Az első maximálisan vendégfókuszú hely, ahol az elmúlt néhány évben jártam. Dibáczi Lillát csak ajánlani tudom, szinte láttam a festés előtti kreatív gondolkodás folyamatát kiülni az arcára , végül pedig azt a színt kaptam, amit szerettem volna, úgy, hogy laikusként meg sem tudtam rendesen fogalmazni mit szeretnék. Nagyon köszönöm a munkátokat, lányok!

Vélin Zorica

Lilla nagyon precíz és ügyes. A festés alatt ő a hajamra fókuszált én pedig pihenhettem közben. ?

Tari Alexandra Viktória

Nagyon meg vagyok elégedve a szalonnal ?a lányok szuper jó fejek, igényesek a munkájukra. Ugyanazt kaptam amit szerettem volna és amit az elején megbeszéltünk. Csak ajánlani tudom őket! ?

Ónadi Krisztina

Gyönyörű hajat varázsoltak a lányok, rég akartam már balayaget és láttam elrettentő példákat, viszont nagyon örülök, hogy a Beauty Expertsnél foglaltam és leginkább, hogy Lillához. Nagyon precíz, látszik, hogy szereti, amit csinál. Szívből ajánlom őket, külön piros pont, hogy nem olyan fodrászat, ahol minden áron beszéltetni akarják a vendéget.

Zsibrita Vera

Nagyon lelkiismeretes és szép munkát végzett Stella ☺️ köszönöm legközelebb is hozzá fogok menni ?

Bencze Renáta

A legszebb környezetben, a legjobb balayage hajfestés! Az eredmény tökéletes lett, és mellé nagyon kedvesek és igazán figyelnek a vendégre és igényeire.

Janni Anikó

Gyönyörű környezet és nagyon szimpatikusak a lányok! Lilla csinálta a hajam és elegedetten távoztam tőle ?

Dán Dorottya

Több fodrász szalonban jártam már, pár kivétellel elégedetten távoztam tőlük, még ígyis láttam ma újat, és teljesen pozitív élmény volt. Ráadásul amint beléptem kávéval és vizzel kínáltak.
Abban az 5 órában amíg elkészült a hajam, végig jól éreztem magam ?
Stella nagyon kedves, segítőkész és profi volt ? A hajfestés előtt átbeszéltünk mindent. Kissé izgultam a végeredmény miatt, mivel valami újat kértem, amilyen még sosem volt a hajam, de bíztam Stellában, és végül azt kaptam amit szerettem volna, úgyhogy bár a maszktól nem látszott, de mosollyal az arcomon távoztam. Egyszóval minden szuper volt, köszönöm! ? Csodálatos munka

Török Nikolett

Kedvesek és segítőkészek voltak a szalon dolgozói és nagyon elégedett vagyok a frizurával, amit kaptam. Panni remek munkát végzett a vágással és a festéssel:) Köszönöm!

Braun Timi

Profi szolgáltatás! Fodrászatban Lacit ajánlom ? Hajgyógyászati rendelésre is érdemes elmenni, ha problémánk van.

Tóth Veronika

Ha tuti befutó hajkoronára vágysz, szeretettel ajánlom Ocsenás Sárát! Tökéletesen eltalálta, hogy milyen hajat szerettem volna!
Részletesen átbeszéltük vágás előtt – és a biztonság kedvéért még közben is – hogy mit is szeretnék. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel!
Köszönöm szépen még egyszer! ?
Plusz Sára egy nagyon kedves, aranyos, figyelmes, vagány fodrász csaj. Ma jártam nála először, de nem utoljára! ?

Hajdú Dalma Ágnes

Laci 10/10
Kedves, segítőkész, profi! Ajánlom!

Hencz Mátyás

Profi munka, nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel! Csak ajánlani tudom! Köszönöm Lilla!

Vincze Dalma

Kimagasló ügyfélkezelés jellemző rájuk. Lillánál és Andinál is jártam már és mind a ketten mind emberileg, mind szakmailag lenyűgözőek voltak. Csak így tovább és köszönök mindent!

Fruzsina

Takács Lili balayage festésével nagyon elégedett vagyok! Nagyon alapos es precíz munkát végez és minden kérést figyelembe vesz, szívből ajánlom!

Fruzsina

Fülöp Lillánál voltam most egy hajvágáson, de többször festette már a hajam és a végeredmény mindig csodaszép lett.
Bátran ajánlom bárkinek!

Budai Mercédesz

Lillánál voltam. Nagyon kedves volt, elégedett vagyok a végeredménnyel. Ajánlom a helyet, máskor is Hozzá megyek fodrászatra.

Sárkány Judit

Takács Lili balayage festésével nagyon elégedett vagyok! Nagyon alapos es precíz munkát végez és minden kérést figyelembe vesz, szívből ajánlom!

Fruzsina

Egy régi, rossz tapasztalat miatt évekig tartottam sötétbarna hajam szőkíttetésétől, azonban a szalon fotói meggyőztek, hogy itt jó kezekben leszek. Így végül Lilihez jelentkeztem Balayage festésre. Soha nem volt még ilyen szépen szőkítve a hajam, amit ezúton is nagyon köszönök! A szalon Budapest egyik legszebb részén található, jól megközelíthető. Érkezésemkor mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Megbeszéltük az elképzelésemet, Lili megmutatta, hogy az én hajamból mit tud kihozni minél kíméletesebben, így elég hamar sikerült is dönteni a színekkel kapcsolatban. A csapat nagyon profi és precíz volt, külön kiemelném, hogy mennyire jó volt látni, ahogy együtt tudnak és akarnak dolgozni, nem hátráltatják, hanem maximálisan segítik egymást. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kiss Dóra

Köszi Stella! Szép és egészséges hajat kaptam vissza Tőled s talán a legjobb visszajelzés, hogy igazán elismerő pillantást kaptam kevesebb mint 10 perc után a szalonból kilépve. Mi ez ha nem büszkeség?! Kérdésedre az utólagos válaszom, azaz milyen vicces kis történetem van a hosszú hajamat illetően, barátom egyszer levágta a hajam végét és egy markáns bajuszt „ragasztott” belőle magának egy fotó erejéig. 😀 ‘Asszem a következő alkalommal tartós hajszínezés Veled…

Kristóf Judit

A szalon nagyon barátságos a dolgozók is kedvesek. Dibáczi Lillához járok, aki segítőkész, kedves, megértő és szakmailag is kiválóan dolgozik. Eddig bármit kértem mindig teljesen meg voltam elégedve, gyönyörűen dolgozik. Nála a vendég kérése az első mindent pontosan átbeszélünk a hajammal kapcsolatban és mikor megegyeztünk, hogy szakmailag, hogy lenne a hajamnak a legjobb és nekem is hogy tetszene a legjobban csak utána kezdünk bele, így még egyszer sem kaptam olyan hajat, amit ne éreznék teljesen magaménak. Ha 5cm-t kérek nem vág 10cm-t! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Vágvölgyi Anett

Nyugodt és jó hangulatú környezetben találtam magam. A fodrászom, Golyán Stella, már tanuló létére is kifogástalan hajat tudott nekem varázsolni színvilág és forma terén is, azóta pedig egyre jobban csodálom a munkáit. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom ezt a szalont, mert mindenki jó kezekben lesz náluk. ?

Zsidai Kitti Szamóca

Hazaérve jutott eszembe mi jellemzi azt a hajkoronát, amit Stelláék alkottak ma a fáradt és szomorú hajamból. Pontosan úgy festek, mint a Stardust – kedvenc filmem főszereplője, anélkül, hogy ezt kértem volna, viszont amit kértem azt is várakozáson felül teljesítették! Csodálatosan gondoskodtak a hajamról, kedvesek voltak, ilyen gyönyörű színre nem is számítottam. Ez egy fullos újjászületés, boldog a lelkem, nagyon köszönöm 🙂 Találkozunk legközelebb is!

Farkas Sarolta

Gyönyörű hajat kaptam. Csak ajánlani tudom őket ?

Hódos Mária

Nagyon kedves fodrászok, igényes munka igényes környezetben. Vendégszeretetük 5*. Köszönöm ☺️

Csendes Petra

Balayage hajfestésre mentem a Beauty Experts szalonba, ahol profi fodrászok festették a hajamat és készítették el a frizurámat. Nagyon precízek és kedvesek voltak a fodrászok, a hajfestést egy konzultáció előzte meg, ahol átbeszéltük, hogy milyen hajat szeretnék. Szuper lokáció, nagyon profi csapat és gyönyörű végeredmény! Köszönöm.

Branstetter Zsófi

Szuperül éreztem magam, a lányok kedvesek, figyelmesek, és rendkívül profik. Rugalmasak voltak és maximálisan meg is vagyok elégedve az eredménnyel <3 A szalon is csodálatos, hihetetlenül jó volt a hangulat végig!

Hajos Klaudia

Köszönöm Lillának és Stellának a csodás frizurát amit alkottak nekem, nagyon elégedett vagyok! A szalont csak ajánlani tudom, mindenki abszolút profi és kedves! 🙂

Dósa Lilla

A lányok profi munkát végeznek és nagyon aranyosak, bátran ajánlom őket. 🙂 

Antal Zsófia

Szuper hely, szép szalon , nagyon kedvesek a lányok , és gyönyörűen dolgoznak! Csak ajánlani tudom ! ☺️??‍♀️

Keresztes Paloma

Takács Lilinel voltam, és nagyon pozitívan csalódtam. Nagyjából egy évvel ezelőtt jártam egy másik fodrásznál és sajnos nem sikerült a kívánt hatást elérniük. Ezzel szemben Lili szuper segítőkészségének és odaadásának köszönhetően sikerült a kívánt hatást/ színt elérni a hajamon, aminek rettentően örülök. Bárkinek tudom ajánlani őket!!! (Ombre/balayage hajat kértem)

Zsidró Lili

Először voltam a szalonban, de nem utoljára. Rég voltam ennyire elégedett a hajammal, Panni nagyon segítőkész volt a szín kiválasztásával és hajápolási tippeket is adott. A többi fodrász is nagyon kedves volt:)

Szabó Eliza

Szuper kedvesek voltak és precíz munkát végeztek . Elégedett vagyok a végeredménnyel.

Máté Kitti

Ezt a szalont választottam 10 éves lányom születése óta növesztett haja levágására. Nagyon féltem de mikor a frizura elkészült nem találtam a szavakat. Nem emlékszem a hölgy nevére aki vágta, de egyszerűen elképesztő, csodálatos munkát végzett. Mindenki nagyon kedves, figyelmes és mosolygós volt. Csak ajánlani tudom a helyet és biztos hogy mi már nem is megyünk másik fodrászhoz.

Holecz Andrea

Én Kiss Lacihoz járok, ő az a fodrász aki helyre tudta hozni a hajamat, hajszerkezet kezeléssel +látványosan elkezdett nőni a hajam. Nagy álmom volt , hogy újra legyen egy szép balayage hajam és Laci profin megcsinálta úgy , hogy nem tört le a hajam és nem száradt ki! A szalon nagyon tiszta igényes , tetejében gyönyörű helyen helyezkedik el! És minden ott dolgozó nagyon vendég centrikus! Számomra ami még pozitív , hogy lehet professzionális hajápolókat kapni így itthon is megtudom adni a hajamnak ezt az ápolást!
Mindenkinek ajánlom!

Raboczki Zsani

Kiss Lacinál már harmadszor járok. Végre találtam olyan fodrászt aki új, innovatív termékeket (hajkimélő) ill.a szakma legmodernebb és leghatékonyabb eszközeit használja festeshez, hajszárításhoz, hajformázáshoz! Fantasztikus a hatás! Nagyon profi! Gyönyörű lett minden alkalommal a hajam! Azt hittem ilyen frizurákat csak TVben vannak, nem is kéteznek a valósagban.. De nem, Laci tud ilyent! Emellett a szakértelem mellett, rugalmasan alkalmazkodik a kívánságaimhoz, es nagyon kedves ember :). Laci, csak ne „tűnj el” külföldre! Szükségünk van Rád, itt Budapesten! Sok sikert a továbbiakban is!

Gábor Simona

Lilla nagyon jó és megbízható fodrász, aki barátságos és nem mellesleg precíz!

Ekler Hanna

Nagyon szuper kiszolgálás! Lillát csak ajánlani tudom! ?

Punk Adrienn

Én Fülöp Lillánál voltam, nagyon kedves és figyelmes volt velem.
Mindig visszajárok hozzá a hajamat festetni illetve vágatni. Általában szőke babylights festést szoktam kérni és a végeredmény mindig csodaszép lesz. Nagyon profin végzi a munkáját és mindig megvagyok elégedve a kapott végeredménnyel.

Zsiros Barbara

Először jártam a szalonban és nagyon meg voltam elégedve mindennel. Takács Lilihez mentem balayage festésre és vágásra. A végeredmény szuper lett, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Szücs Patrícia

Lilla fantasztikusan dolgozott a hajamon, nagyon jól kommunikált a történésekről, és szuper profi volt. Boldogan visszatérnék, köszönöm.

Csilla Phan

Amikor beépsz meglátod a gyönyörű szalont és a kedves, mosolygó arcokat. Aztán odalép hozzád a fodrász, akihez érkeztél (nekem Lili volt) és teljesen rád hangolódva, átgondolva, átbeszélve együtt kitaláljátok mi is történjen a hajaddal. A folyamat közben is maximális odafigyelés, kedvesség volt jellemző. Az eredmény pedig a várt természetes, szőkített balayage. Ajánlom a szalont és Lilit is! ?

Koltai Kinga

Stelláék mindig remek munkát végeznek, öröm hozzájuk járni:) Nagyon lelkiismeretesen, precízen dolgoznak, nem kapkodnak, kedvesek az ott dolgozók és igényesek a munkájukra, a szalon is kellemes, ráadásul szuper feltöltődés náluk lenni és meseszép hajat varázsolnak, szóval minden tekintetben abszolút meg vagyok elégedve és csak ajánlani tudom őket 🙂

Szauer Vivien

Szép és kifinomult szalon, a legszebb, ahol eddig jártam. Megérkezés után egyből figyelnek a vendégek igényeire. A lányok nagyon igényesek a munkájukra. Golyán Stella hihetetlenül szép munkát végzett a hajammal. Szívből ajánlom mindenki számára, senki nem fog csalódni.

Oczot Lori

Én Dibáczi Lillához szoktam járni. Csodálatos a személyisége és a munkái is, amik kikerülnek a kezei közül. Nagyon szeretek hozzá járni, mindig elégedetten távozok tőle. Látszik rajta, hogy azért van, hogy vendége a lehető legjobb eredményt kapja, minden úgy legyen, ahogy vendégének a legjobb. Segít, javasol, ha bizonytalan vagyok abban, hogy mit szeretnék a hajammal kezdeni, mennyit szeretnék vágatni belőle. Türelmes és precíz munkavégzés közben. Nyugodt szívvel ajánlom!

Benkó Emese

Dizájnos, modern stílusú a fodrász szalon, kellemes, barátságos hely. A lányok kedvesek, ügyesek és figyelmesek . Stellát a fodrász iskolában ismertem meg, hajmodell voltam. Már akkor tetszett a munkája. Lilla először foglalkozott a hajammal, profi módon vágta le, úgy ahogy én kértem. Nagyon örülök az új hajamnak, jó puha, szép a színe és megfelelő a formája. Kiváló termékeket használnak. Teljes szívvel ajánlom mindenkinek!
Én szívesen leszek itt törzsvendég!
Próbáljátok ki ti is! ?

Szendrei Amina

Gyönyörű szalon, jól megközelíthető helyen a rakparton, nagyon kedves és hozzá értő fodrászokkal. Amint megérkeztem hozzájuk a szalonvezető kávéval kínált, majd pár perc múlva már Lillával egyeztettük hogy milyen hajat szeretnék. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel!!!

Czakó Éva

Kedves fogadtatás, a pulthoz lépve kávéval kínáltak.? Precíz, gyönyörű munka. Tökéletes kommunikáció. Köszönöm Lilla a szépséges hajamat.

Csobod Lili

Nagyon figyelmesek, nekem rövid, ősz hajam van, de minden problémát meg tudnak oldani, itt tényleg érzem, hogy foglalkoznak velem. Szuper lett a hajvágás és a szín is 🙂 Lilla külön dícséretet érdemel, nekem eddig a Szabó Imre szalonon kívül senki nem tudta igazán jól levágni a hajamat, kivéve Lillát a Beauty Experts-ben 🙂

Szász Andrea

Stella gyönyörű balayaget készített nekem. Az ott dolgozók kedvesek, a szalon szép, igényes.
Maximálisan ajánlom mindenkinek! ?

Pálfi Zsanett

Csak ajánlani tudom a szalont mindenkinek. Profi csapat szép környezetben. Lilla nagyon nagy odafigyeléssel és alázattal varázsolja szebbé a hajakat! Köszönöm szépen!

Vékony Eszter

Szép környezet, ügyes és nagyon kedves csapat. Természetes hatású szőkítést kértem, meg is kaptam, maximális odafigyeléssel. Ajánlom mindenkinek!❤️

Nemes Kinga

Profi kiszolgálás, azt kaptam amit kértem. Olyan lett a hajam, amilyet szerettem volna.
Abszolút Rám figyeltek míg ott voltam. Köszönöm

Karasszon Márta

Stellánál jártam a mai nap folyamán, csodálatos balayage hajat varázsolt. Lelkiismeretesen és profin dolgozik. Külön tetszett, hogy a vendégek személyiségére is figyelnek amellett, hogy milyen elképzeléssel érkeznek. Kávéval és frissítővel kínáltak és egy jóízű beszélgetéssel telt el az idő.
Legközelebb is hozzájuk fordulok.
Köszönöm! ?
Szabó Jázmin

Ez az első szalon ahol azt éreztem, hogy tényleg figyelmesen meghallgatják az elképzelésemet. Lilla nagyon kedves és precíz. Nagyon elégedett vagyok a színnel amit festett nekem. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂

Boros Petra

Közeli időpontot tudok foglalni, munkaidőbeosztásomhoz igazítható a nyitva tartás. Profi fodrászhoz kerültünk Lilla személyében, feleségem és én is nála jártunk több alkalommal, mindig elégedetten távoztunk

Horváth Dávid

A Beauty Experts szépségszalonban

egyedülálló környezetben, relaxációs élményt nyújtva veheted igénybe szolgáltatásainkat.
Sok szeretettel vár a Beauty Experts csapata Budapest belvárosában, az 5. kerületben!