Vélemények

Vendégeink mondták…

Évtizedek óta járok Bejához. Vágás, festés különböző hajhosszakkal többszörösen „letesztelve”: kiváló! Naprakész; a szakma újdonságait, trendjeit ismeri, alkalmazza. Minőségi anyagok, jó hangulat, kedves állandó segítő Orsi személyében. Időpont foglalás jól működik, baj esetén rugalmasan változtat. Gyerekeim is hozzá jártak. Nagyon megbízhatóan és okosan tudta kezelni kamaszos őrült ötleteiket, kívánságaikat úgy, hogy a végén mindenki elégedett volt az eredménnyel.
Ha jó frizurát szeretnél, szívből ajánlom, Piroska❤️👍

Szebeny Piroska

Nagyon jó fodrász! Szívből ajánlom Tiszavölgyi Beát mindenkinek. „Nem tudja” elrontani a hajat, évtizedek távlatából mondom ezt. Jó vágás, könnyű kezelhetőség, divatos színek. Kiegyensúlyozott teljesítmény, szolid légkör, kellemes hangulat.

Kovács Csilla

Bea valami csodát művelt a hajammal!!!! Sosem gondoltam volna, hogy egyáltalán menthető, amit egy kókler fodrász nagyon sok pénzért csinált velem, de mégis sikerült, és végre imádom a hajszínem :)) Rádásul korrekt áron, isteni kávéval kísérve! Beát csak ajánlani tudom, még biztosan jövök hozzá.

Barna Alexandra

25+ éve járok Beához, mert nem csak a végeredmény lesz mindig szuper, de minden alkalommal jókat beszélgetünk is! Mindenkinek ajánlom! 🙂

Somfai Fábián

Csak ajánlani tudom Beát, több mint 10 éve járok hozzá és eddig mindig elégedetten távoztam. 🙂

Páka Nikoletta

35 éve járok Beához, sosem mennék máshova!

Berényi Anna

Szuper fodrász, csak ajánlani tudom!

Guvat Málna

Gyerekkorom óta ismerem Beját, tudom, hogyha hozzá megyek jó kezekben lesz a hajam. Professzionálisan dolgozik akár vágásról, festésről vagy beszárításról legyen szó. Elég sok és sűrű hullámos hajam van, amit nem olyan egyszerű kezelni, de a vágások után mindig sokkal könnyebb. A munka mellett pedig nem utolsó sorban jó társaság 🙂 Szívből ajánlom Beját!

Bakonyi Anna

Nincsen sok időm magamra, ezért nekem nagyon fontos, hogy ha Beja vágja le a hajam és festi be akkor otthon is gyorsan és nagyszerűen magam is el tudom készíteni a frizurámat. Nagyon szeretek idejárni, már nem is tudom hány éve vagyok itt vendég 🙂 . Ami még fontos, hogy nagyszerű beszélgetések is várnak itt rám amikor ott vagyok. A hangulat mindig nagyon jó 🙂

Zelenyánszki Andrea

Közel 30 éve “ boldogítjuk” egymást!
Minden alkalommal tökéletes a hajszínem és a hajam fazonja is .
Rövid hajam van , amit úgy vág le , hogy 4 hét után is úgy áll , mintha akkor jöttem volna a fodrásztól .
Szerintem az a jó fodràsz , aki tökéletesen vágja a rövid hajat .
Bea a TÖKÉLETES fodrász !
Bátran ajánlom !!!

Szalóki Erika

Megbízható fodrász, szép frizurák, jó hangulat. Nyugodt szívvel ajánlom.

Kántor Adri

Remek fodrász és remek pszichológus! 30 éve járok hozzá és sosem cserélném le!!

Váradi Barbi

Bea a legjobb! 30 éve vágja a hajamat.

Horváth Ágnes

Vidám, ügyes csajszi! 😄❤️🥰

Gara Edit

Profi szolgáltatás, jó hangulat 🙂

Baráth Zita

Még a múlt évezred óta járok Beához. Mindig pontos, precíz és jó hangulatú légkörben dolgozik. Úgy jövök ki tőle mint akit felfrissített és akinek önbizalmat adott.
Mikor a kölköket vittem hozzá parádésan oldotta meg a hajvágást. Fiam ma is hozzá jár. Szóval tiszta szívvel ajánlom mindenkinek, nőnek , férfinak , kicsinek, nagynak ! Csak így tovább a következő évezredig ! 😉👏👍

Agassi Róbert

Közel 20 éve járok Bejához. Frizurákon keresztül együtt változtunk. Szeretem, hogy bár ő fix pont az életemben, minden újra nyitott vagy èn az vagyok amit ő kitalál ( kivéve, hogy barna legyek 🤪)!

Rédei Andrea

Bea szuper jo fodrasz! Figyelembe veszi az egyenisegedet, de mer javasolni ujitasokat is, amik illenek hozzad. Persze ehhez visszajaronak kell lenni, hogy megismerjen. 😜De majdnem mindenki az Nala…. Tobb X eve. Batran javaslom!

Lukács Andrea

Szívből ajánlom Beát, remekül vág és fest rendkívüli érzéke van hozzá, a szakma egyik kiválósága.

B. Irén

Professzionális fodrászat!Tökéletes festés,vágás,szárítás!Kedvesek és figyelmesek a vendégekkel!Szívből ajánlom őket!❤🧖‍♀️

Koncz Patrícia

Évtizedek óta nála. Kiváló fodrász és nagyon kedves ember!

Bornemisza Zsuzsanna

Mindig szuper a végeredmény! 😊 Csak ajánlani tudom!

Junák Sári

A Beauty Experts szépségszalonban

egyedülálló környezetben, relaxációs élményt nyújtva veheted igénybe szolgáltatásainkat.
Sok szeretettel vár a Beauty Experts csapata Budapest belvárosában, az 5. kerületben!