Rólunk

Beauty Experts, a Szépséged szakértői

Kik is vagyunk, és milyen céllal jött létre a szalon?

Mi a Beauty Marketing Experts csapata vagyunk, és számos szépségipari vállalkozás felvirágoztatásában segítettünk már szolgáltatásaink és oktatásaink révén. Évek óta azt tanítjuk ügyfeleinknek, hogy a jó marketing mindössze félsiker, hiszen az igazán sikeres szépségszalonhoz elengedhetetlen a minőségi szolgáltatásnyújtás és a maximális vendégélmény kiszolgálása. Szerettük volna a gyakorlatban is megmutatni saját szalonunk révén, hogy a jó marketingstartégiát színvonalas szolgáltatásokkal társítva nagyszerű sikereket lehet elérni. A referenciaszalon által a szépségiparban dolgozó szakemberek és a Vendégek is betekintést nyerhetnek abba, hogyan is kellene működnie egy szépségipari vállalkozásnak. 

Az ötlet megálmodója Barna Alexandra…. 

Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Azért alapítottam meg a Beauty Experts Fodrászatot, hogy bemutathassuk, milyen sikerek érhetőek el akkor, ha a színvonalas szolgáltatás megfelelő marketingstratégiával társul.

Mit kell tudni a szalonról?

Szalonunk a Belváros szívében helyezkedik el a Duna parton, csodás kilátást nyújtva a Gellért-hegyre. A kialakításnál különösen figyeltünk vendégeink kényelmére és a harmóniára. A konzultációt tartjuk az egyik legfontosabb ismérvünknek, ezért külön kis sarkot is kialakítottunk, ahol minden szolgáltatás megkezdése előtt megbeszéljük a személyes preferenciákat.

Prémium minőségű termékekkel és exkluzív szolgáltatásokkal várunk minden szépülni vágyó
hölgyet és urat a fodrászatunkban.

Fodrászati partnerünk a Wella Professionals Hungary, akik biztosítják számunkra a kiemelkedő minőségű termékeket, valamint fodrászaink folyamatos képzését a maximális vendégélmény megteremtése érdekében. Közös célunk, hogy igazi minta szalonként üzemeljünk mind a szépségiparban dolgozók, mind a vendégek számára is.

Csapatunk

Dibáczi Lilla

A Beauty Experts Szalon fodrásza, Balayage Expert

Minden munkámnál az alaposságra törekszem. Tudásomat a mai trendekkel folyamatosan frissítem. Magamat ismerve tudom, hogy mennyit ad a hangulatomhoz egy jól elkészített frizura, ezért is fontos számomra, hogy a vendégeimnek is ezt a fajta jó érzést tudjam biztosítani.

Golyán Stella

A Beauty Experts Szalon fodrásza, Balayage Expert

Már gyerekkoromban tudtam, hogy fodrász szeretnék lenni. A szakma iránti szeretetemmel és elhivatottságommal mindig arra törekszem, hogy vendégeim a legjobb kiszolgálásban részesüljenek és elégedetten egy szép frizurával távozzanak!

takács lili

A Beauty Experts Szalon fodrásza

Régi vágyam teljesült azzal, hogy kis kitérővel ugyan, de végül fodrász lettem. Az alkotás szinte a kezdetek óta az életem része volt, mert nagyon szerettem rajzolni, festeni, és ezt a fajta kreativitást igyekszem átültetni a fodrászatba.

A célom folyamatosan fejlődni, megismerni a legújabb technikákat és mindenben a maximumra törekedni a munkám során.

Petrás Imola

vezető marketing koordinátor, a Beauty Experts Szalon koordinátora

A Zsigmond Király Egyetemen végeztem (akkor még így hívták 🙂 ) Kommunikáció és médiatudomány szakon, a szakirányom pedig a közösségi média volt. Szandrával néhány éve egy gyakornoki programon keresztül ismerkedtem meg. Tőle tanultam mindent, amit a marketing és a közösségi média világáról tudok.

Ott voltam a Beauty Marketing Experts születésénél, és hálás voltam, amiért én is a részese lehettem. 2020 őszén csatlakoztam ismét Szandra csapatához, és azóta töretlen lelkesedéssel segítem a Beauty Marketing Experts munkáját. Közösségi média posztokat készítek, szövegeket, blogokat írok, de legtöbben a levelezésből is ismerhettek. 🙂