Rólunk

Beauty Experts, a Szépséged szakértői

Kik is vagyunk, és milyen céllal jött létre a szalon?

Mi a Beauty Marketing Experts csapata vagyunk, és számos szépségipari vállalkozás felvirágoztatásában segítettünk már szolgáltatásaink és oktatásaink révén. Évek óta azt tanítjuk ügyfeleinknek, hogy a jó marketing mindössze félsiker, hiszen az igazán sikeres szépségszalonhoz elengedhetetlen a minőségi szolgáltatásnyújtás és a maximális vendégélmény kiszolgálása. Szerettük volna a gyakorlatban is megmutatni saját szalonunk révén, hogy a jó marketingstartégiát színvonalas szolgáltatásokkal társítva nagyszerű sikereket lehet elérni. A referenciaszalon által a szépségiparban dolgozó szakemberek és a Vendégek is betekintést nyerhetnek abba, hogyan is kellene működnie egy szépségipari vállalkozásnak. 

Az ötlet megálmodója Barna Alexandra…. 

Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Azért alapítottam meg a Beauty Experts Fodrászatot, hogy bemutathassuk, milyen sikerek érhetőek el akkor, ha a színvonalas szolgáltatás megfelelő marketingstratégiával társul.

Mit kell tudni a szalonról?

Szalonunk a Belváros szívében helyezkedik el a Duna parton, csodás kilátást nyújtva a Gellért-hegyre. A kialakításnál különösen figyeltünk vendégeink kényelmére és a harmóniára. A konzultációt tartjuk az egyik legfontosabb ismérvünknek, ezért külön kis sarkot is kialakítottunk, ahol minden szolgáltatás megkezdése előtt megbeszéljük a személyes preferenciákat.

Prémium minőségű termékekkel és exkluzív szolgáltatásokkal várunk minden szépülni vágyó
hölgyet és urat a fodrászatunkban.

Fodrászati partnerünk a Selective Professional Hungary, akik biztosítják számunkra a kiemelkedő minőségű termékeket, valamint fodrászaink folyamatos képzését a maximális vendégélmény megteremtése érdekében. Közös célunk, hogy igazi minta szalonként üzemeljünk mind a szépségiparban dolgozók, mind a vendégek számára is.

Csapatunk

kiss lászló

alvállalkozó

Kiss László vagyok, 5 éve dolgozom fodrászként. Munkáim során betekintést nyerhettem a szakma különböző területeibe, így dolgozhattam már televíziónál, forgatásokon, színházban, esküvőkön, fotózásokon és természetesen fodrászatban is. Fodrászként szeretem megélni a szalonmunka során is a kreativitásom, így nagy hangsúlyt fektetek a saját fejlődésemre, az önképzésre, hogy mindig naprakész legyek az újabb trendek és technikák tekintetében.

Munkáim során mindig az elérhető tökéletességre törekszem, mely során a haj egészsége kiemelt szempont nálam. Szeretem a kihívásokat, így gyakran foglalkozom elrontott frizurákkal és elrontott hajfestésekkel, extrémebb (színes) hajak festésével, illetve hajhosszabbítással, ezen belül is ritkult frizurák hajpótlásával. Bármilyen kérdés felmerül benned, várlak szeretettel egy konzultációra!

ocsenás sára

A Beauty Experts Szalon fodrásza 

Fodrászként úgy gondolom a haj nem csak a fej dísze, hanem a személyiség tükre is. Alapelvem, hogy minden vendégemmel részletes konzultációt folytassak, mielőtt nekilátnánk a változtatáshoz. Azt szeretném, ha vendégeim személyiségét kifejezné a frizurájuk is. Mindez egy bohém, felszabadult környezetben zajlik, ahol a kreativitás szabadon szárnyalhat. Őszinte szakemberként minden döntésemet a vendégeim legjobb érdekei motiválják.

Gyere, és együtt felfedezzük, milyen csodás átalakulásokra képes a hajad!

tiszavölgyi beatrix

alvállalkozó

35 éve vagyok fodrász, mindig is az akartam lenni. Mondhatom, hogy generációk fodrásza lettem ennyi idő alatt, mert a hűséges első vendégeim gyermekei is hozzám járnak és már nemsokára az ő gyerekeik is fognak.(Remélem!) 🙂

Nagyon szeretek hajat vágni, a rövidebb frizurák a kedvenceim, de a hosszabbakkal is jól boldogulok. Nagy kedvencem, amikor az elrontott hajszíneikkel fordulnak hozzám vendégek, mert azok kijavításához igazán magas szintű szakértelem és tapasztalat kell. Szeretem az ilyen kihívásokat.

Petrás Imola

vezető marketing koordinátor, a Beauty Experts Szalon koordinátora

A Zsigmond Király Egyetemen végeztem (akkor még így hívták 🙂 ) Kommunikáció és médiatudomány szakon, a szakirányom pedig a közösségi média volt. Szandrával néhány éve egy gyakornoki programon keresztül ismerkedtem meg. Tőle tanultam mindent, amit a marketing és a közösségi média világáról tudok.

Ott voltam a Beauty Marketing Experts születésénél, és hálás voltam, amiért én is a részese lehettem. 2020 őszén csatlakoztam ismét Szandra csapatához, és azóta töretlen lelkesedéssel segítem a Beauty Marketing Experts munkáját. Közösségi média posztokat készítek, szövegeket, blogokat írok, de legtöbben a levelezésből is ismerhettek. 🙂