Hajszínváltoztatás

ha valami teljesen újra vágysz

Hajszín-változtatás

ha valami teljesen újra vágysz

hogyan zajlik a hajszínváltoztatás?

Még mielőtt beleülnél a fodrász székbe, egy konzultáció keretein belül megbeszéljük mit is szeretnél, mik az elképzeléseid. Ahhoz, hogy pontosan meg tudjuk határozni, mi az a színárnyalat, ami a legjobban állna neked, ami a leginkább illik hozzád és a személyiségedhez, megnézzük, melyik évszaktípusba tartozol, és ennek megfelelően közösen választjuk ki a végső árnyalatot. Megnézzük a hajad állapotát, és ha kell, szerkezet helyreállító kezelést javaslunk, mielőtt bármilyen kémiai kezelést elvégeznénk. 

A színtípus meghatározása nagyon fontos, mivel nem minden hajszín előnyös számunkra. Előfordulhat, hogy akár csak néhány árnyalatnyi hajszínváltoztatás is előnytelenül áll.A színtípus meghatározása mellett fontos tudni még a haj jelenlegi állapotát, előéletét, a hajtípust (vékony- vagy vastagszálú, göndör stb.), valamint megállapítani a haj pigmentációját, mert ez jelentősen befolyásolhatja a végeredményt. Ezeket mind megbeszéljük az előzetes konzultáción, és csak ezek ismeretében vágunk bele a hajszínváltoztatásba, az elképzeléseid megvalósításába.

Milyen szolgáltatások közül választhatsz?

A Beauty Experts szalonban különféle hajszínváltoztató szolgáltatások közül válaszhatsz attól függően, mik az elképezléseid.

Ha szőkéről barnára váltanál

Számos hibalehetősége van ennek a folyamatnak, mint például, hogy foltos lesz a szín vagy éppen szürkés-zöldes árnyalatot vesz fel. Technikailag a kívánt színt visszapigmentálással érjük el. A festést a hajvégektől kell kezdeni, viszont a lenövésre már más technikára van szükség. Egyrészt ez a rész más anyagösszetételt igényel, másrészt vékony tincsenként kell az anyagot felvinni, és jól belemasszírozni a hajszálakba. Az sem elhanyagolandó, hogy szőkére festett vagy szőkített a haj. Az első esetben elég csak a szőke tincseket néhány árnyalattal sötétebbre festeni, míg utóbbinál a porózusság miatt a visszapigmentálás ajánlott. Ezután természetesen jöhet a kívánt szín.

Sötét haj világosítása

A világosítás kockázatos a hajszerkezetre nézve, ezért nagyon körültekintően és alaposan kell ezt a munkafolyamatot véghezvinni. A sérült haj visszapigmentálása elég nehézkes, és akkor sem biztos, hogy tökéletes lesz a végeredmény. Először a haj pigmentjeit kell világosítani a kívánt színmagasságig, majd következik az újrapigmentálás. Ilyenkor nem csupán egy színből áll a festék, hanem több szín kikeveréséből születik meg a megfelelő szín. Ezek pótolják a hiányzó pigmenteket és semlegesítik a feleslegeseket. Fontos tudni, hogy pl. egy natúr barna haj esetében, ha csak 2 színmélységgel szeretnénk világosabb, hamvasabb árnyalatot, akkor azt előszőkítés nélkül nem lehet elérni. Ha melegebb árnyalatú, mégis világosabb hajszínre vágysz, ott maximum 4 színmélységgel lehet világosabb árnyalatot festeni, csak hajfesték használatával, szőktés nélkül. 

Színkorrekció – sötétre festett haj világosítása

Ha egészséges, jó állapotú hajon szeretnénk színkorrekciót végezni, akkor lehetőség van arra, hogy egy alkalommal érjük el a kívánt színt, viszont fontos tudni, hogy ebben az esetben ez egy több órás folyamat lesz. A konzultáció alkalmával minden vendégünket részletesen tájékoztatjuk a lehetőségekről, a haj egészségét és épségét figyelembe véve. Ha szükséges, próbatincsen végezzük el a szőkítést, hogy lássuk, hogy reagál a hajszerkezet a szőkítésre. Sérült hajszerkezet esetén kiegészítő szerkezet helyreállító kezelést javaslunk, és otthoni ápoló termékekkel látjuk el vendégeinket, hogy minél előbb visszanyerje a haj természetes egészségét, és el lehessen végezni rajta a különféle kémiai beavatkozásaokat, mint pl: a szőkítés. 

Vörösből barnába

Amit feltétlen tudnod kell: a vöröset natúr vagy meleg barna színnel nem lehet lefedni. Az első lépés a haj előkészítése, amit egy szőkítési eljárással vagy pigment eltávolítással (színütés) lehet elérni. A megfelelő tónusokkal semlegesítjük a vöröses színt, majd elkezdjük festeni a lenövést. Ezt egy más színnel tesszük meg, mivel ez a rész natúr, így itt másképp kell festeni.

Ősz haj festése

Ősz haj esetén az előpigmentálást alkalmazzuk, de ez az eljárás sima szőkített hajra is megfelel. Az előpigmentálás egy kétlépéses hajfestés előtti eljárás, aminél pigmenteket juttatunk a hajba, és az eltűnt vagy nem létező pigmenteket pótoljuk vele. Ezután kezdődhet a választott színre történő festés. Vannak bizonyos esetek, amikor az előpigmentálást ki tudjuk hagyni a lépések közül, ehhez a különböző gyártók megalkották nekünk a dupla pigmentet tartalmazó festékeket, kifejezetten az ősz hajszálak elfedésére.

Minden hajszínváltoztató szolgáltatásunkat megelőzi egy előzetes konzultáció, ahol az elképzeléseidnek, valamint a hajad állapotának megfelelően kalkuláljuk a szolgáltatás árát.

18 év alatt hajszínváltoztatást csak szülői beleegyezéssel készítünk. A hozzájáruló nyilatkozatot itt találod.

Milyen termékekkel dolgozunk?


Az olasz Selective Professional fodrászati márka több, mint 70 országban van jelen. Az általuk kínált professzionális termékek lehetővé teszik, hogy a hajszerkezet maximális védelme és ápolása mellett valósíthassuk meg vendégeink minden elképzelését.

Csapatunk

Kihez foglalhatsz időpontot?

A Beauty Experts szalon kiemelkedő fodrászokkal várja a szépülni vágyó hölgyeket és urakat.
Minden szakemberünk specializációval rendelkezik, ezzel is biztosítva az egyedi, színvonalas szolgáltatásnyújtást.

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Ocsenás Sára

A Beauty Experts Szalon fodrásza 

Fodrászként úgy gondolom a haj nem csak a fej dísze, hanem a személyiség tükre is. Alapelvem, hogy minden vendégemmel részletes konzultációt folytassak, mielőtt nekilátnánk a változtatáshoz. Azt szeretném, ha vendégeim személyiségét kifejezné a frizurájuk is. Mindez egy bohém, felszabadult környezetben zajlik, ahol a kreativitás szabadon szárnyalhat. Őszinte szakemberként minden döntésemet a vendégeim legjobb érdekei motiválják.

Gyere, és együtt felfedezzük, milyen csodás átalakulásokra képes a hajad!

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Usztics Debóra

A Beauty Experts Szalon fodrásza 

Számomra a fodrászat nem csak egy munka, hanem életforma. Az ügyfelek elégedettsége mindig is a legfontosabb volt számomra, hogy tőlem távozva mindenki szépnek, önbizalommal telinek érezhesse magát. Hiszek abban, hogy a haj nem csak egy anyag, hanem egy kifejező eszköz, amely segít kifejezni egyénségünket és stílusunkat. A legnagyobb örömöm az, amikor látlak mosolyogni a tükörben, és azt érzem, hogy hozzájárulhattam a ragyogásodhoz. Alig várom, hogy találkozzunk, és együtt valóra váltsuk azt a frizurát, ami igazán kiemeli egyéniségedet!

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

kiss lászló

fodrász – alvállalkozó

Kiss László vagyok, 5 éve dolgozom fodrászként. Munkáim során betekintést nyerhettem a szakma különböző területeibe, így dolgozhattam már televíziónál, forgatásokon, színházban, esküvőkön, fotózásokon és természetesen fodrászatban is. Fodrászként szeretem megélni a szalonmunka során is a kreativitásom, így nagy hangsúlyt fektetek a saját fejlődésemre, az önképzésre, hogy mindig naprakész legyek az újabb trendek és technikák tekintetében.

Munkáim során mindig az elérhető tökéletességre törekszem, mely során a haj egészsége kiemelt szempont nálam. Szeretem a kihívásokat, így gyakran foglalkozom elrontott frizurákkal és elrontott hajfestésekkel, extrémebb (színes) hajak festésével, illetve hajhosszabbítással, ezen belül is ritkult frizurák hajpótlásával. Bármilyen kérdés felmerül benned, várlak szeretettel egy konzultációra!

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Tiszavölgyi Beatrix

fodrász – alvállalkozó

35 éve vagyok fodrász, mindig is az akartam lenni. Mondhatom, hogy generációk fodrásza lettem ennyi idő alatt, mert a hűséges első vendégeim gyermekei is hozzám járnak és már nemsokára az ő gyerekeik is fognak.(Remélem!) 🙂

Nagyon szeretek hajat vágni, a rövidebb frizurák a kedvenceim, de a hosszabbakkal is jól boldogulok. Nagy kedvencem, amikor az elrontott hajszíneikkel fordulnak hozzám vendégek, mert azok kijavításához igazán magas szintű szakértelem és tapasztalat kell. Szeretem az ilyen kihívásokat.

5. kerület Beauty Experts szépségszalon Barna Alexandra

Miért válassz minket?

Budapest központjában, könnyen megközelíthető helyen található a szalonunk, a festői szépségű Duna parton

Exkluzív környezetben, szakértő kezek készítik el álmaid frizuráját

Minden szolgáltatásunk előtt egy konzultáció keretein belül beszéljük meg az elképzeléseidet

Pontosan felmérjük a hajad állapotát, hiszen hajad egészsége mindennél fontosabb számunkra

Ha úgy látjuk, hogy hajad állapota nem teszi lehetővé a kért frizura elkészítését, hajszerkezet építő kezelésekkel állítjuk vissza természetes egészségét

Szakembereink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy a legújabb technikákkal válthassák valóra vendégeink elképzeléseit

Magas minőségű professzionális termékekkel dolgozunk, melyek ápolják és védik a hajat

Tekintsd meg árainkat

Munkáink

A teljesség igénye nélkül

szeretettel várunk a Beauty Experts Fodrászatban

ahol exkluzív környezetben, szakértő fodrászaink készítik el álmaid Balayage frizuráját!