Hajregenerálás

Szerkezet újjáépítő kezelések az egészséges hajért

Miért van szükség a szerkezet helyreállító kezelésekre?

A nem megfelelő ápolás, a nem a haj típusának megfelelő termékek használata, valamint a túlzásba vitt kémiai kezelések mind károsítják a haj szerkezetét. Nekünk a Beauty Experts szalonban hajad egészsége mindennél fontosabb, ezért ha úgy látjuk, hogy a kért szolgáltatás – legyen az hajfestés, vagy egy balayage frizura – nem végezhető el teljes biztonsággal, hajszerkezet újjáépítő kezelésekkel tesszük újra egészségessé a hajad, és csak ezután készítjük el álmaid frizuráját.

Milyen szolgáltatások közül választhatsz?

A Beauty Experts szalonban hajad állapotától függően különféle szerkezet helyreállító kezelések közül választhatsz.

Refill szerkezet helyreállító kezelés

A Selective Professional szerkezet helyreállító kezelése azonnal hidratálja a hajat, belülről tölti fel és építi újjá az elvékonyodott haj szerkezetét. Visszaadja a haj erejét, fényét és rugalmasságát, ami ezáltal könnyen fésülhetővé, puhává válik, és tartást ad a hajnak.

Ár:

kizárólag más szolgáltatásba építve kérhető

3.500 Ft

}

Időtartam:

30 perc

intenzív hajregeneráló kezelés

A Selective Professional 3 lépéses Rebuilding kezelése magas hialuronsav tartalmának, valamint különlegesen hatékony szerkezetépítő összetevőinek köszönhetően belülről regenerálja a hajszálakat, védőréteget képezve a haj kutikula rétegén. Azonnal javítja a haj szerkezetét és ellenálló képességét.

Ár:

kizárólag más szolgáltatásba építve kérhető

3.500 Ft

}

Időtartam:

30 perc

Milyen termékekkel dolgozunk?


Az olasz Selective Professional fodrászati márka több, mint 70 országban van jelen. Az általuk kínált professzionális termékek lehetővé teszik, hogy a hajszerkezet maximális védelme és ápolása mellett valósíthassuk meg vendégeink minden elképzelését.

Csapatunk

Kihez foglalhatsz időpontot?

A Beauty Experts szalon kiemelkedő fodrászokkal várja a szépülni vágyó hölgyeket és urakat.
Minden szakemberünk specializációval rendelkezik, ezzel is biztosítva az egyedi, színvonalas szolgáltatásnyújtást.

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Ocsenás Sára

A Beauty Experts Szalon fodrásza 

Fodrászként úgy gondolom a haj nem csak a fej dísze, hanem a személyiség tükre is. Alapelvem, hogy minden vendégemmel részletes konzultációt folytassak, mielőtt nekilátnánk a változtatáshoz. Azt szeretném, ha vendégeim személyiségét kifejezné a frizurájuk is. Mindez egy bohém, felszabadult környezetben zajlik, ahol a kreativitás szabadon szárnyalhat. Őszinte szakemberként minden döntésemet a vendégeim legjobb érdekei motiválják.

Gyere, és együtt felfedezzük, milyen csodás átalakulásokra képes a hajad!

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Usztics Debóra

A Beauty Experts Szalon fodrásza 

Számomra a fodrászat nem csak egy munka, hanem életforma. Az ügyfelek elégedettsége mindig is a legfontosabb volt számomra, hogy tőlem távozva mindenki szépnek, önbizalommal telinek érezhesse magát. Hiszek abban, hogy a haj nem csak egy anyag, hanem egy kifejező eszköz, amely segít kifejezni egyénségünket és stílusunkat. A legnagyobb örömöm az, amikor látlak mosolyogni a tükörben, és azt érzem, hogy hozzájárulhattam a ragyogásodhoz. Alig várom, hogy találkozzunk, és együtt valóra váltsuk azt a frizurát, ami igazán kiemeli egyéniségedet!

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

kiss lászló

fodrász – alvállalkozó

Kiss László vagyok, 5 éve dolgozom fodrászként. Munkáim során betekintést nyerhettem a szakma különböző területeibe, így dolgozhattam már televíziónál, forgatásokon, színházban, esküvőkön, fotózásokon és természetesen fodrászatban is. Fodrászként szeretem megélni a szalonmunka során is a kreativitásom, így nagy hangsúlyt fektetek a saját fejlődésemre, az önképzésre, hogy mindig naprakész legyek az újabb trendek és technikák tekintetében.

Munkáim során mindig az elérhető tökéletességre törekszem, mely során a haj egészsége kiemelt szempont nálam. Szeretem a kihívásokat, így gyakran foglalkozom elrontott frizurákkal és elrontott hajfestésekkel, extrémebb (színes) hajak festésével, illetve hajhosszabbítással, ezen belül is ritkult frizurák hajpótlásával. Bármilyen kérdés felmerül benned, várlak szeretettel egy konzultációra!

5. kerület Beauty Experts szépségszalon Barna Alexandra

Miért válassz minket?

Budapest központjában, könnyen megközelíthető helyen található a szalonunk, a festői szépségű Duna parton

Exkluzív környezetben, szakértő kezek készítik el álmaid frizuráját

Minden szolgáltatásunk előtt egy konzultáció keretein belül beszéljük meg az elképzeléseidet

Pontosan felmérjük a hajad állapotát, hiszen hajad egészsége mindennél fontosabb számunkra

Ha úgy látjuk, hogy hajad állapota nem teszi lehetővé a kért frizura elkészítését, hajszerkezet építő kezelésekkel állítjuk vissza természetes egészségét

Szakembereink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy a legújabb technikákkal válthassák valóra vendégeink elképzeléseit

Magas minőségű professzionális termékekkel dolgozunk, melyek ápolják és védik a hajat

Tekintsd meg árainkat

Munkáink

A teljesség igénye nélkül

szeretettel várunk a Beauty Experts Fodrászatban

ahol exkluzív környezetben, szakértő fodrászaink készítik el álmaid frizuráját!