Hajgyógyászat

megoldás a haj és a fejbőr problémákra

Egészséges fejbőr, egészséges haj

Szalonunkban várja vendégeit Borsányi Andrea hajgyógyász, trichológus, aki a haj illetve a fejbőr problémák kezelésében segít a hozzá érkezőknek. Eredményesen segít a hajhullás, korpásodás, zsírosodás, és a különféle fejbőrbetegségek kezelésében. Professzionális termékek és hajgyógyászati termékek használatával segít örökre megszabadulni a hajat, valamint a fejbőrt érintő problémáktól.

Milyen szolgáltatások közül választhatsz?

A hajgyógyászat (hajanalízis), mint a bőrgyógyászatból kivált önálló tudományág. A haj és a fejbőr rendellenességeit és gyógyítását inkább a tudomány, mint a szépségápolás szemszögéből közelíti meg.

Hajgyógyászat

A haj és a fejbőr rendellenességeit és gyógyítását inkább a tudomány, mint a szépségápolás szemszögéből közelítjük meg. Minden haj és fejbőr probléma (hajhullás, zsírosodás, korpásodás, foltos kopaszodás, viszketés, stb…) pontos képet adnak a szervezetben fellépő betegségre/betegségek okára. Legfőképpen a gyulladásokra, endokrin rendszer nem megfelelő működésére, gyógyszeres kezelések mellékhatásaira, vagy lelki egyensúlyunk felborulására. A hajgyógyásznak ismernie kell az emberi szervezet működését, látni kell az ok-okozati összefüggéseket.

Ár:

Kérjük látogass el a Borsányi Hajgyógyászat weboldalára

Fejbőrkezelések – Hydropeel terápia

Fejbőrkezeléseinket minden esetben hajgyógyászati vizsgálat előzi meg. Hydropeel önálló és kiegészítő terápiaként is alkalmazható a fejbőrön. A kezelés gyakorisága függ a probléma súlyosságától. Általában 2 hetente vagy 4 hetente végezzük  a kezelést. Ahogy javul a fejbőr állapota, úgy ritkul a kezelések gyakorisága is. Minden egyes Hydropeel kezelés személyre szabott, hiszen nincs két egyforma ember, ahogy egyforma fejbőr probléma sem.

Ár:

Kérjük látogass el a Borsányi Hajgyógyászat weboldalára

Csapatunk

Kihez foglalhatsz időpontot?

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

borsányi andrea

hajgyógyász, trichológus

2006-ban találkoztam először a hajgyógyászattal, ami a saját, több mint 10 éven át tartó hajhullásomnak és fejbőrbetegségemnek köszönhető. 2008 óta foglalkozom hivatásszerűen ezzel a gyönyörű, bár néha nagyon nehéz szakmával. Tanulmányaimat több hajgyógyász cégnél végeztem, de folyamatosan képzem magam, hiszen ennek a szakmának az elsajátítására nem elég a pár napos tanfolyam.

Egy trichológusnak ismerni kell az emberi szervezet működését, valamint a betegségekre és a lelki megpróbáltatásokra való reagálását.Ebben nagy segítségemre van a nővéri múltam, tapasztalatom. 2013-ban megszereztem a hormonegyensúly terapeuta végzettséget is, így a hormonegyensúly változás miatt kialakult hajhullás, illetve egyéb fejbőrbetegségek kezelésében is hatékonyan tudok segíteni Vendégeimnek.

ismerd meg a borsányi hajgyógyászatot