Fodrászat

Gyönyörű, egészséges haj exkluzív környezetben

A szép, egészséges haj titka

A szép, egészséges haj titka a profi szakértelemmel, és minőségi termékekkel készült frizura. Mi, a Szépséged szakértői ezt adjuk meg számodra, ráadásul mindezt egyedülálló környezetben Budapest belvárosának szívében. Minden Vendégünk frizuráját személyre szabottan készítjük modern hajfestési technikákkal és Wella professzionális termékek használatával. Kiemelt figyelmet szentelünk a konzultáció folyamatára, hogy Vendégeink számára teljes mértékben személyre szabott szolgáltatást biztosítsunk. Számunkra a legnagyobb öröm, ha a Vendég feltöltődve és mosollyal az arcán távozik szalonunkból.

Balayage Festés

A balayage festés már évek óta töretlen sikernek örvend, hiszen rendkívül természetes hatást kelt gyönyörű színátmeneteinek köszönhetően. Nem véletlen, hogy szalonunkban is ez az egyik legkelendőbb szolgáltatás. A balayage francia eredetű kifejezés, ami lefordítva sepregetést jelent, és gyakorlatilag ilyen „sepregető” mozdulatokkal történik a hajfestés. Alapvetően ennél a technikánál a haj közepét és végét emeljük ki, ezért fontos a festés előtt tudni, hogy milyen hajhosszt és formát képzelsz el. A hagyományos fóliás technikával ellentétben a szabad kézi technikánál rendkívül lágy színárnyalatokat tudunk varázsolni, ami sokkal természetesebb hatást eredményez. Csupán néhány árnyalatnyi eltérés az alapszíntől, mégis hihetetlen látványos változás.

Sokan egynek veszik a balayage és az ombre festést, pedig a kettő nem ugyanaz. Az ombre technikánál határozottabb árnyalatokat festünk, ami a haj közepétől fokozatosan világosodik a hajvégekig. Míg a balayage festésnél nincs elkülönülő színátmenet, helyett természetes átmenetek készülnek.

Amiért még nagyon sokan szeretik a balayage festést az a tartósság. Nem szükséges 2-3 hetente festetni a hajat, mivel nem egészen a hajtövektől festünk, így akár több hónap múlva is elengedő a hajszín frissítése. Bátran ajánljuk rövidebb haj esetén is a balayage festést, hiszen nem csak a hajvégeket lehet világosítani, hanem az arcot keretező tincseket is.

Milyen szolgáltatásokkal várunk?

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Koleston hajfestés, ősz haj festés

A két forradalmi technológia (Me+ és Pure Balance™) ötvözésével a Wella Koleston Perfect Me+ tartós hajfesték intenzív, hosszantartó színárnyalatot kölcsönöz a hajnak. Ősz haj festésére is kiváló, mivel akár 100%-os fedést is biztosít. A Wella hajfesték védi a hajat a károsodástól, és csökkenti az allergiás reakciók kialakulását.

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Color Touch hajszínezés

A Wella Color Touch hajfesték rendkívül tartós hajszínt eredményez professzionális formuláinak köszönhetően. Hajazonos keratin és a természetes viasztartalma révén ápolja a hajat, extra-intenzív-fénykomplex tartalma pedig akár 50%-kal több fényt biztosít a hajnak. Számtalan színárnyalatban elérhető, hogy minden vendég a tökéletes hajszínt kaphassa.

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest
fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Hajszínváltoztatás

Nem tetszik már jelenlegi hajszíned? A hajszínváltoztatás egy összetett, időigényes folyamat, amihez elengedhetetlen a szakértelem és a professzionális termékek. Mielőtt drasztikus színváltoztatásba fognál, érdemes fodrászod véleményét kikérni, mivel számos tényező hatással lehet a végeredményre. Az sem mindegy, hogy a választott szín miként érhető el, és hogyan fog állni. A hajszínváltoztatást mindig egy konzultáció előzi meg, mely során mindent átbeszélünk, és tanácsokkal látunk el. Bízd szakértő kezekre a hajszínváltoztatást, és egy varázslatos hajszín fog megszületni a Wella hajfestékeinek köszönhetően!

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Női hajvágás

A hajvágás egy klasszikus fodrászati szolgáltatás, amire mindig szükség van. Sokan félnek vágatni hajukból, ám szükség van erre ahhoz, hogy valóban szép és egészséges maradjon a haj. De nem csak a haj frissítése szempontjából lehet hajat vágni, hanem egy teljesen új frizura kialakítása céljából is. Bármilyen céllal is jönnél, mi segítünk neked a megálmodott frizura kialakításában.

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Férfi hajvágás

Nem csak a nők, hanem a férfiak is egyre divattudatosabbak, amit frizurájuk is tükröz. Munka vagy szabadidő során is elvárás lett, hogy a frizurájuk alkalmazkodni tudjon az éppen aktuális tevékenységhez. Már sokkal többféle trend hódít a klasszikus hajviseletektől kezdve egészen a merészebb, lazább változatokig. Mi, a Beauty Experts fodrászai professzionális eszközökkel és termékekkel segítünk megvalósítani a számodra tökéletes frizurát.

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Hajerősítés és hajnövesztés  Forcapil termékekkel

A Beauty Experts Fodrászatban bemutatkozik a Forcapil, ami egy egyedülálló márka hajerősítés és hajnövesztés terén. A gyógynövények, vitaminok és ásványi anyagok segítenek a hajhullás csökkentésében, de emellett erősítik a hajszálakat és a körmöket. Válaszd a Forcapil-t, hogy erős és egészséges legyen hajad!

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Milyen termékekkel dolgozunk?

Fodrászaink a Wella Professionals termékeit használják, így megteremtve a minőségi munkát. A Wella már sok-sok éve jelen van a fodrászipar területén, hogy a Vendégek igényeit maximálisan kiszolgálják. Akár színváltoztatásról, hajformázásról, vagy hajápolásról legyen is szó, a Wella prémium termékeivel a haj széppé és egészségessé varázsolható. Széles palettát kínál, így minden igényt kiszolgál bármilyen hajtípusról is legyen szó.

Wella Color Touch hajszínező

Intenzív színárnyalatú ammóniamentes hajszínező, amely kiemeli a haj természetes árnyalatát, és szépen fedi az ősz hajszálakat is. Aktív alkotóelemei gyorsan rögzítik a pigmenteket, és a tökéletes fedés mellett keratinnal is táplálja a hajat. 

Wella Illumina Color hajfesték

Az Illumina Color különleges Microlight technológiájának köszönhetően magas szintű védelmet biztosít a haj számára. Minden fényviszonyban ragyogó színhatást kelt. Nagyon természetes színt kölcsönöz a hajnak, valamint teljesen mértékben fedi az ősz hajszálakat.

Wella Koleston
Perfect Me+

Ragyogó színhatást kölcsönöz a hajnak, valamint a Pure Balance technológiának köszönhetően megakadályozza a szabadgyökök kialakulását, és pajzsként védi a hajat a sérülésektől. A Me+ technológia pedig akár 60%-kal csökkentheti az allergia kialakulását a hajfestés során.

Kihez foglalhatsz időpontot?

A Beauty Experts szalon kiemelkedő fodrászokkal várja a szépülni vágyó hölgyeket és urakat.
Minden szakemberünk specializációval rendelkezik, ezzel is biztosítva az egyedi, színvonalas szolgáltatásnyújtást.

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

dibáczi lilla

fodrász, Balayage Expert

Minden munkámnál az alaposságra törekszem. Tudásomat a mai trendekkel folyamatosan frissítem. Magamat ismerve tudom, hogy mennyit ad a hangulatomhoz egy jól elkészített frizura, ezért is fontos számomra, hogy a vendégeimnek is ezt a fajta jó érzést tudjam biztosítani.

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Golyán stella

fodrász, Balayage Expert

Már gyerekkoromban tudtam, hogy fodrász szeretnék lenni. A szakma iránti szeretetemmel és elhivatottságommal mindig arra törekszem, hogy vendégeim a legjobb kiszolgálásban részesüljenek és elégedetten egy szép frizurával távozzanak!

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Fűrész panna

fodrász

Kedvesség, igényesség, alaposság. Ez a három a kulcs szó, amikor nálam jársz.

Vallom, hogy az egészséges, szép hajkorona az önbizalom egyik forrása, éppen ezért munkám során mindent elkövetek, hogy a végeredmény maximális elégedettség legyen.

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

takács lili

fodrász

Régi vágyam teljesült azzal, hogy kis kitérővel ugyan, de végül fodrász lettem. Az alkotás szinte a kezdetek óta az életem része volt, mert nagyon szerettem rajzolni, festeni, és ezt a fajta kreativitást igyekszem átültetni a fodrászatba.

A célom folyamatosan fejlődni, megismerni a legújabb technikákat és mindenben a maximumra törekedni a munkám során.

Vélemények

Gyönyörű hajat varázsoltak a lányok, rég akartam már balayaget és láttam elrettentő példákat, viszont nagyon örülök, hogy a Beauty Expertsnél foglaltam és leginkább, hogy Lillához. Nagyon precíz, látszik, hogy szereti, amit csinál. Szívből ajánlom őket, külön piros pont, hogy nem olyan fodrászat, ahol minden áron beszéltetni akarják a vendéget.

Zsibrita Vera

Az első maximálisan vendégfókuszú hely, ahol az elmúlt néhány évben jártam. Dibáczi Lillát csak ajánlani tudom, szinte láttam a festés előtti kreatív gondolkodás folyamatát kiülni az arcára , végül pedig azt a színt kaptam, amit szerettem volna, úgy, hogy laikusként meg sem tudtam rendesen fogalmazni mit szeretnék. Nagyon köszönöm a munkátokat, lányok!

Vélin Zorica

Gyönyörű szalon, jól megközelíthető helyen a rakparton, nagyon kedves és hozzá értő fodrászokkal. Amint megérkeztem hozzájuk a szalonvezető kávéval kínált, majd pár perc múlva már Lillával egyeztettük hogy milyen hajat szeretnék. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel!!!

Czakó Éva

A balayage nehéz technika, így elvárások nélkül érkeztem a szalonba. A lányok várakozáson felüli türelemmel és precizitással korrigálták a kontresztos lenövést és varázsolták újjá megjelenésem, kiváló végeredménnyel. A szalon miliője vonzóan minimalista.

Vili Ágota

Nagyon kedvesek a lányok. Imádom Lilla munkáját és magát a kedves személyiségét is, ahogy törődik a vendégekkel. Évek óta csak is ő festi és vágja a hajamat. Mindig odáig vagyok érte, amit varázsol a hajamból. Csak ajánlani tudom.

Ivicz Niki

Milyen árakkal dolgozunk?

Tekints meg munkáinkat!

A Beauty Experts szépségszalonban

kellemes környezetben, Dunára néző panorámával veheted igénybe fodrászati szolgáltatásainkat.
Sok szeretettel vár a Beauty Experts csapata Budapest belvárosában, az 5. kerületben!