Balayage hajfestés

Vendégeink legnagyobb kedvence

Mit jelent a balayage technika?

A balayage francia szó magára a festési technikára utal, ami szó szerinti fordításban sepregetést jelent. A fodrász ráteszi a leválasztott tincset egy fóliára, és sepregető mozdulatok segítségével viszi fel a szőkítőpor és az oxidáló emulzió keverékét a hajra, majd bezárja a tincset a fóliába. A hatóidő letelte után, a lemosást követően hajfestékkel érjük el a kívánt színárnyalatot. Hihetetlen lágy színkülönségeket lehet elérni, ami ezáltal sokkal természetesebb hatást eredményez. A balayage bármely hajhosszon kiválóan fest, akár rövid, akár hosszú hajról van szó.

Nálunk, a Beauty Experts Fodrászatban az első lépés mindig a konzultáció, mely során megállapítjuk a vendég hajtípusát, és kikérdezzük haja állapotáról. Ez azért fontos, hogy a szőkítőhöz tudjuk milyen oxidálókrémet keverjünk. A konzultáció alatt azt is megbeszéljük, hogy mi a vendég kívánsága, valamint milyen hajszín állna jól neki. Megfontoltan választjuk ki az új színeket, hogy passzoljanak a meglévőkhöz és természetesen a vendég egyéniségéhez, bőrszínéhez.

Gyakran feltett kérdések

A balayage olyan, mint az ombre?

A két technikát sokan ugyanannak vélik, ám ez nem így van. Az ombre esetében jóval határozottabb árnyalatokat festünk, aminél a hajvégek felé világosítjuk a hajat. Addig a balayage-nál természetes színátmenetet hozunk létre, ami jóval naturálisabb hatást eredményez.

Meddig tart a balayage haj elkészítése?

Kérjük, úgy készülj, hogy legalább 3 órát igénybe vesz ez az eljárás. A balayage festés egy többlépcsős folyamat, ami egy új frizura esetében hatványozottan igaz. A művelet megkezdése előtt mindig konzultációval indítunk, mivel ez elengedhetetlen a tökéletes munkához. A színfrissítés nem tart ilyen sokáig, mivel ekkor csak az árnyalatot frissítjük.

Mennyire tartós ez a technika?

Mivel itt nem tőtől festünk, ezért nem kell gyakran visszajárni festetni. Nagyjából 3 hónapig tart az elkészült hajszín, és csak ezután kezd el fakulni a festés. Ekkor már érdemes színfrissítésre ellátogatni szalonunkba.

Milyen árakkal kell számolni?

Az ár a technikai díjból és az anyagköltségből tevődik össze, de alapvetően 25-45 ezer forint között mozog a balayage ára Budapesten. 

Milyen szolgáltatások közül választhatsz?

A Beauty Experts szalonban különféle technikák közül választhatsz attól függően, mennyire szeretnél természetes, lágy, vagy éppen erőteljesebb végeredményt.

Balayage hajfestés

Természetes hatású, lágy átmenettel készített melírtechnika, ami sokféle színárnyalattal kombinálható. Vendégeink legnagyobb kedvencei a szőke árnyalatok, de a barna, valamint a vörös balayage frizurák is csodás megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Ár:

hajhossztól és vágástól függően

30.000 – 40.000 Ft

}

Időtartam:

3 – 4 óra

szabadkezes babylights melír – beauty experts special

A Babylights melír elkészítésekor mikrokiemelésekkel dolgozunk, ezáltal olyan finom árnyalatokat tudunk létrehozni, mint amilyenekre a hagyományos Balayage technikával nem lennénk képesek. A végeredmény lágy, elképesztően természetes hatású frizura.

Ár:

hajhossztól és vágástól függően

40.000 – 50.000 Ft

}

Időtartam:

3 – 4 óra

18 év alatt hajszínváltoztatást csak szülői beleegyezéssel készítünk. A hozzájáruló nyilatkozatot itt találod.

Csapatunk

Kihez foglalhatsz időpontot?

A Beauty Experts szalon kiemelkedő fodrászokkal várja a szépülni vágyó hölgyeket és urakat.
Minden szakemberünk specializációval rendelkezik, ezzel is biztosítva az egyedi, színvonalas szolgáltatásnyújtást.

fodraszat beauty experts referencia szalon budapest

Tiszavölgyi Beatrix

 fodrász – alvállalkozó

35 éve vagyok fodrász, mindig is az akartam lenni. Mondhatom, hogy generációk fodrásza lettem ennyi idő alatt, mert a hűséges első vendégeim gyermekei is hozzám járnak és már nemsokára az ő gyerekeik is fognak.(Remélem!) 🙂

Nagyon szeretek hajat vágni, a rövidebb frizurák a kedvenceim, de a hosszabbakkal is jól boldogulok. Nagy kedvencem, amikor az elrontott hajszíneikkel fordulnak hozzám vendégek, mert azok kijavításához igazán magas szintű szakértelem és tapasztalat kell. Szeretem az ilyen kihívásokat.

5. kerület Beauty Experts szépségszalon Barna Alexandra

Miért válassz minket?

Budapest központjában, könnyen megközelíthető helyen található a szalonunk, a festői szépségű Duna parton

Exkluzív környezetben, szakértő kezek készítik el álmaid frizuráját

Minden szolgáltatásunk előtt egy konzultáció keretein belül beszéljük meg az elképzeléseidet

Pontosan felmérjük a hajad állapotát, hiszen hajad egészsége mindennél fontosabb számunkra

Ha úgy látjuk, hogy hajad állapota nem teszi lehetővé a kért frizura elkészítését, hajszerkezet építő kezelésekkel állítjuk vissza természetes egészségét

Szakembereink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy a legújabb technikákkal válthassák valóra vendégeink elképzeléseit

Magas minőségű professzionális termékekkel dolgozunk, melyek ápolják és védik a hajat

Tekintsd meg árainkat

szeretettel várunk a Beauty Experts Fodrászatban

ahol exkluzív környezetben, szakértő fodrászaink készítik el álmaid Balayage frizuráját!