Balayage, ombre vagy Babylights festés fix áron a beauty experts szalonban:

Hajhossztól függetlenül Balayage, Ombre szolgáltatásunk 35.000 Ft (extra hosszú haj esetén 45.000 Ft), Babylights melír pedig 40.000 Ft (extra hosszú haj esetén 50.000 Ft) akár vágással is!

Az akció kizárólag a Sárihoz leadott foglalásokra érvényes.

Unod a jelenlegi hajszíned? Valami változatosságra, vagy újdonságra vágysz? Esetleg mindig is szeretted volna kipróbálni a Balayage-t, de sosem határoztad el magad?

Balayage, Ombre hajfestés szolgáltatásunkat most fix, 35.000 Ft-os áron veheted igénybe (extra hosszú haj esetén 45.000 Ft), melyet garanciával is kiegészítünk! Sőt, az árban a vágás is benne van!

Babylights melír pedig 40.000 Ft-os áron kérhető (extra hosszú haj esetén 50.000 Ft)!

💙Mitől leszel nálunk a legjobb kezekben?
Fodrászaink magas fokú hozzáértését folyamatos tréningek biztosítják, valamint a legjobb minőségi és professzionális termékeket használják a Selective Professional jóvoltából.
🔹Szolgáltatásunkat egy 15-20 perces ingyenes konzultáció előz meg, mely alatt fodrászaink alaposan felmérik igényeidet, hogy elképzeléseidnek megfelelő hajkoronát tudjanak megvalósítani 🤍

✨Ne várj tovább, használd ki ajánlatunk és foglalj ma időpontot hozzánk online! Várunk szeretettel Téged is Budapest szívében az 5. kerületben!