25% diákkedvezmény a Beauty Experts Fodrászatban:

Kedvezményes áron szeretnél megszépülni? Akkor ne hagyd ki rendkívüli ajánlatunkat, hiszen diákigazolvánnyal minden szolgáltatásunkra 25% kedvezményt adunk.

Mit kell tenned a kedvezmény igénybevételéhez?

Jelentkezz be hozzánk online vagy telefonon. Mutasd be szalonunkba érvényes felsőoktatási diákigazolványod, és mi 25% kedvezményt adunk a választott szolgáltatás árából! 😊

Miért leszel nálunk a legjobb kezekben?
💙Fodrászaink magas fokú hozzáértését folyamatos tréningek biztosítják, valamint a legjobb minőségi és professzionális termékeket használják a Wella Professionals jóvoltából.
🔹Szolgáltatásaink előtt mindig van egy 15-20 perces ingyenes konzultáció, mely alatt fodrászaink alaposan felmérik igényeidet, hogy elképzeléseidnek megfelelő hajkoronát tudjanak megalkotni.

💳 Nálunk bankkártyával is tudsz fizetni!

“Szuperül éreztem magam, a lányok kedvesek, figyelmesek, és rendkívül profik. Rugalmasak voltak és maximálisan meg is vagyok elégedve az eredménnyel ❤A szalon is csodálatos, hihetetlenül jó volt a hangulat végig!” ~ Hajós Klaudia

✨Ne várj tovább, használd ki ajánlatunk és foglalj ma időpontot hozzánk online! Várunk szeretettel Téged is Budapest szívében az 5. kerületben!

Nincs diákod? Ez sem probléma!

Nézd meg különleges ajánlatunkat, amihez diákigazolvány sem kell: